v a r a a   a i k a a

Purentalihasten hoito

Monet kehon jännityksistä ja ongelmista, varsinkin niska- ja hartia-alueen sekä yläselän ongelmat, voivat olla vahvassa yhteydessä purentalihasten ja ylipäänsä kasvojen ja päänahan jännityksiin. Usein meillä on tapana purra hampaat yhteen stressin alla tai öisin, monesti meillä on myös taipumus narskutella hampaita nukkuessamme. Tämä tapa voi saada alkunsa jo lapsuudessa, ja pahenee huomattavasti, kun olo on stressaantunut.

Stressi vaikuttaa kehoomme uskomattomin tavoin. Pitkäaikainen stressi voi johtaa kivuliaisiin jännityksiin ja jopa vakaviin sairauksiin, koska stressihormonit pakottavat kehon pysymään jatkuvassa valmiustilassa, jolloin kehon elintärkeät toiminnot joutuvat takasijalle ja voivat häiriintyä.

Purentalihashoidossa, jota Terapiakulmassa tarjoaa Anna, hoidetaan hieronnalla ja venytyksillä koko kyseisen alueen lihaksia; Anna käy läpi kaulan lihakset, niskan ja kallonpohjan lihakset, leuan purentalihakset, ja hoitaa myös päätä, kasvoja, korvia, ja voi jopa hieroa posken lihaksia suun sisältä, jos lihasten jännitykset tätä edellyttävät. Voitte myös yhdessä tutkia, ovatko suun liikkeet normaalit, tai onko jossain kipua ja/tai liikerajoituksia. Hoitoon kuuluu myös stressin vähentäminen saamalla aikaan rentoutusta; herättelette lempeästi parasympaattista hermostoa, joka auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan. 

Tämä hoito sopii kaikille, ja erityisesti teille, jotka tunnette leuan alueen usein jännittyneen, tai joilla niska ja kaula usein jännittyy tai kipeytyy. Vinkki: tämä hoito sopii erinomaisesti laulajille ja teille, jotka puhutte paljon työksenne!

Hinnat:

Purentalihasten hoito 60 min 57 €