v a r a a   a i k a a

Anna Saarela

Terapiakulma Anna Saarela

Hierontahoidot ja aromaterapia – voima, itsetuntemus, sisäinen rauha ✨

Anna tekee Terapiakulmassa hierontaa. Klassisen hieronnan lisäksi hän tarjoaa myös monta muuta rentouttavaa, hoitavaa ja tasapainottavaa hierontahoitoa. Anna kirjoittaa Terapiakulman uutiskirjeet, on muusikko ja laulaja, kiinnostunut kielistä, pitää käsitöistä ja taiteesta, ja ilmaisee mielellään tunteitaan ja ajatuksiaan erilaisin luovin menetelmin. Anna perusti oman firmansa vuonna 2017, ja kehittää koko ajan liiketoimintaansa itselleen sopivaksi.

Annan elämän tie on ollut pitkä ja kaunis, joskin paikoittain kivikova ja epämukava. Jokainen surun ja pettymyksen mustelma ja haava on tosin ajan myötä muuntautunut voimaksi, vahvaksi itsetuntemukseksi ja rohkeudeksi. Ja rakkaus on valaissut tieni kuin aurinko läpi koko elämäni, vaikka pilvet ovatkin välillä hämärtäneet näkyvyyttä. Annan tie on opettanut hänelle, että oma sisäinen voima on aina läsnä kunhan siihen uskaltaa uskoa, ja näyttänyt omat mahdollisuudet vaikuttaa elämään. Se on opettanut Annalle, että hänen elämänsä tärkein ihminen on hän itse, miten uskomattoman tärkeää on muistaa rakastaa ja pitää huolta itsestäni, ja että todellinen parantuminen alkaa luonnosta ja oman sydämen pohjasta.

Anna haluaa siksi auttaa myös muita. Kuka tahansa voi tulla hänen luokseen hoitoon, iästä, elämäntilasta ja terveystasosta riippumatta. Yhdessä sinun, asiakkaan, kanssa Anna aloittaa puhumalla ja selvittämällä juuri sinun henkilökohtaiset tarpeesi, ja suunnittelemalla sinulle sopivan hoidon. Annan luokse hoitoon tuleminen ei edellytä, että voimme käyttää voimakkaita klassisen hieronnan otteita, vaan voimme käyttää myös muita tekniikoita kuten lempeämpää ja rentouttavaa hierontaotetta, keinutuksia, venytyksiä ja eteeristen öljyjen lisäämistä hoitoihin. Saat itse päättää, miten vietät Annan luona aikasi, vaikka vain keskustellen, jos sinusta tuntuu, että tarvitset vain tukea ja kuuntelevan korvan. Ja tämän lisäksi voit aina pyytää Annalta halia.

Ihminen kokonaisuutena on aina kiehtonut Annaa. Hänen näkemyksensä mukaan ei yhtä osaa voida erottaa toisesta, ei liioin fyysistä kipua psyykkisestä tunteesta. Ihminen on täydellinen kokonaisuus, eikä Anna usko, että voidaan hoitaa yhtä osa-aluetta huomioimatta kaikkea muuta. Tämä on hänen työnsä tavoite: toivottaa sinut tervetulleeksi kokonaisuutena, jonka kaikki osa-alueet on otettava huomioon, jotta voisit aloittaa matkan kohti paranemista. Olet lämpimästi tervetullut Annan luokse hoitoon juuri sellaisena kuin olet, sydämessäsi kantaen mitä tunteita tai ajatuksia tahansa.