v a r a a   a i k a a

Akupunktio

Irena tarjoaa klassista kiinalaista akupunktiota. Ehkä kehosi ei osaa parantaa itseään, jos et nuku tarpeeksi, olet stressaantunut, tai muista sisäisistä tai ulkoisista syistä. Akupunktio stimuloi kehoasi, jotta se voi taas parantaa itsensä. Hoito vaikuttaa hormoneihin ja verenkiertoon ja vahvistaa sinua. Tällöin nukut paremmin, jolloin sisäelimilläsi on yöllä tarpeeksi aikaa viedä mm. lihaksista kuona-aineita pois, ja jolloin et yhtä helposti sairastu. Akupunktio vahvistaa vastustuskykyäsi, joka pitää sinut loitolla antibiooteista, joiden käytöstä voi helposti syntyä haitallinen noidankehä.

Heti et ehkä ymmärrä, miten muutamalla neulalla voi olla näin suuri vaikutus. Mutta jos ajatellaan, että kehomme on kokonainen energianippu ja akupunktiolla stimuloimme pistettä, joka on yhteydessä tiettyyn sisäelimeen tai aivoihin ja vaikuttaa siten niiden toimintaan, voidaan paremmin ymmärtää, miten vaikutukset voivat olla näin suuria.

Miten akupunktiohoito annetaan?

Aluksi Irena haastattelee sinua pystyäkseen hoitamaan sinua kokonaisuutena. Voi olla, että ongelmasi alkuperä onkin jossain aivan muualla. Otamme hoidossa myös huomioon suvussasi ilmestyviä sairauksia pystyäksemme ennaltaehkäisemään niitä.

Tämän jälkeen Irena käyttää pulssidiagnostiikkaa. Hän kuuntelee sykettäsi yhdeksässä eri kohdassa käsissä, ja saa siten kuvan siitä, mitä meridiaaneja pitää hoitaa. Näin voi tuntea tukoksia, heikkouksia, ylitoimintaa jne. Kuin putkissa virtaava vesi. Tällöin Irena selittää avaavansa akuneuloillaan tukkeutuneet hanat, jotta energia pääsee taas virtaamaan tasaisesti kehossa.

Hinnat:
Akupunktio 55 €
Ensimmäinen käynti 59 €