v a r a a   a i k a a

Jooga

Irena Nylund pitää joogatunteja Terapiakulmassa Paraisten keskustassa.

Irenan joogatunti torstaisin klo 18-19:30

Tunti perustuu klassiseen joogaan. Teemme asanoita vahvistavilla, venyttävillä ja rentouttavilla liikkeillä. Yoga mukautuu aina sinun tarpeisiisi. Käytämme pehmeitä palikoita optimoidakseemme oikean asennon löytämisen. Joogaan kuuluu myös meditaatioharjoituksia.

15 € / kerta tai 135 € / 10 kertaa
(+ Smartum, ePassi, Edenred ja MobilePay)

Ilmoittautumiset Irenalle numeroon 040 502 9530

Tässä alla Irena tarjoaa teille joogavideon Paraisilta – pue päällesi mukavat vaatteet ja seuraa Irenaa aurinkotervehdyksen läpi! Anna liikkeiden tasapainottaa energiasti ja vahvistaa kehoasi.

Asahi tiistaisin klo 17:30-18:30 Irenan kanssa

Puolet tunnista koostuu helpoista harjoituksista, jotka vaikuttavat rentouttavina ja tukevat kehon energiavirtaa. Asahi on verrattavissa tai chi- ja qigong-harjoituksiin. Asahi harjoittaa tasapainoasi. Joogaosa koostuu helpoista asanoista, jotka teemme matolla istuen ja seisoen. Lopuksi teemme myös lyhyen rentoutumisen.

10 € / kerta
(+ Smartum, ePassi, Edenred ja MobilePay)

Ilmoittautumiset Irenalle numeroon 040 502 9530

On myös mahdollista tehdä yksityistunti- ja ryhmävarauksia.

Myös joogaopettaja Jenny Präktig tarjoaa tarpeen mukaan yksityisjoogatunteja, ja voi järjestää tapahtumia. Jos sinulla on kyselyjä voit ottaa Jennyyn yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen jenny@terapihornet.fi tai soittamalla numeroon 040 7769558.

Tässä alla Irena tarjoaa teille videon jossa käydään läpi Asahi-inspiroituja liikkeitä, sekä lyhyen Kung Fu Medical-harjoituksen. Pue päällesi mukavat vaatteet, seuraa Irenaa ja anna pehmeiden liikkeiden tasapainotta ja rentouttaa kehosi ja mielesi!