v a r a a   a i k a a

Jooga

Irena Nylund pitää joogatunteja Terapiakulmassa Paraisten keskustassa.

Irenan joogatunti torstaisin klo 19-20:30

Tunti perustuu klassiseen joogaan. Teemme asanoita vahvistavilla, venyttävillä ja rentouttavilla liikkeillä. Yoga mukautuu aina sinun tarpeisiisi. Käytämme pehmeitä palikoita optimoidakseemme oikean asennon löytämisen. Joogaan kuuluu myös meditaatioharjoituksia.

15 € / kerta tai 135 € / 10 kertaa
(+ Smartum, ePassi, Edenred ja MobilePay)

Ilmoittautumiset Irenalle numeroon 040 502 9530

Asahi tiistaisin klo 17:30-18:30 Irenan kanssa

Puolet tunnista koostuu helpoista harjoituksista, jotka vaikuttavat rentouttavina ja tukevat kehon energiavirtaa. Asahi on verrattavissa tai chi- ja qigong-harjoituksiin. Asahi harjoittaa tasapainoasi. Joogaosa koostuu helpoista asanoista, jotka teemme matolla istuen ja seisoen. Lopuksi teemme myös lyhyen rentoutumisen.

10 € / kerta
(+ Smartum, ePassi, Edenred ja MobilePay)

Ilmoittautumiset Irenalle numeroon 040 502 9530

Irenan musiikkimeditaatio tiistaisin klo 19.00

Musiikkimeditaatiossa kuunnellaan voimallista musiikkia, joka auttaa sinua luopumaan vanhoista kuvioista ja mahdollistaa kaiken uuden vastaanottamisen. Musiikin värähtelyt tukevat sekä kehoa että mieltä. Tämä tekniikka on helppo tapa aloittaa meditaatioharjoituksesi, ja istumme myös mukavasti tuolilla, joten tunti sopii kaikille.

12 € / kerta
(+ Smartum, ePassi, Edenred ja MobilePay)

Ilmoittautumiset Irenalle numeroon 040 502 9530

On myös mahdollista tehdä yksityistunti- ja ryhmävarauksia.

Myös joogaopettaja Jenny Bergman tarjoaa tarpeen mukaan yksityisjoogatunteja, ja voi järjestää tapahtumia. Jos sinulla on kyselyjä voit ottaa Jennyyn yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen jenny@terapihornet.fi tai soittamalla numeroon 040 7769558.