v a r a a   a i k a a

Sandra Duggan

Terapiakulma Sandra Duggan

Ravintoterapia – ilon ja terveyden ruokaa ✨

Sandra työskentelee ravintoterapeuttina Terapiakulmassa. Ravintoterapeuttina työskenteleminen on sekä jännittävää että haastavaa. Sandran mielestä parasta hänen työssään on se, kun asiakas saa hyviä tuloksia ja voi paremmin. Joskus tilanne vaatii enemmän töitä – sekä Sandralta että asiakkaalta – joskus vähemmän. Mutta joka kerta se tuntuu yhtä hyvältä, ja se on samalla muistutus siitä, miksi Sandra tekee juuri tätä työtä. Ravinto on vain yksi hyvinvoinnin pilareista, mutta hänen mielestä yksi tärkeimmistä. Oikealla ravinnolla voi vaikuttaa niin moneen asiaan! Se, mitä suuhumme laitamme – ruokaa, juomaa, lisäravinteita – kaikki vaikuttaa kehomme toimintaan. Oikean ravinnon valitseminen ei olekaan aina niin yksinkertaista! Ravinnon lisäksi myös aika, paikka ja syy ruokailuun vaikuttaa hyvinvointiimme.

Kiinnostusta ravinnosta ja hyvinvoinnista Sandra on aina kantanut mukanaan. Lukion jälkeen hän opiskeli hierojaksi, ja sen jälkeen lähihoitajaksi. Hän on aina työskennellyt ihmisten parissa ja se on aina ollut hänelle ainoa oikea valinta. 28-vuotiaana elämä antoi Sandralle mahdollisuuden toteuttaa yhden hänen lapsuuden unelmistaan – matkustaa Australiaan. Hän on utelias ja haluaa tutkia lähiympäristöään ja maailmaa, ja täällä hän sai tehdä juuri sitä.

Australiassa Sandra tapasi nykyisen aviomiehensä. Parin tie vei heidät pikkuhiljaa Englantiin, jossa asuivat kuusi vuotta. Englannissa Sandra löysi vihdoinkin koulutuksen, jonka avulla saisi mahdollisuuden toteuttaa toisenkin unelman – ravinnon parissa työskentelyn. Kolmen vuoden ajan hän matkusti joka toinen viikonloppu Lontooseen, jotta voisi osallistua lähikoulutukseen. Hänen miehensä mietti, onko Sandra hullu vaiko vain todella motivoitunut. Englannissa syntyi myös parin esikoinen. Vaikka Sandra viihtyy todella hyvin molempien työnsä parissa, hän katsoo tällä hetkellä pojalleen äitinä olemisen tärkeimpänä työnään. Lapsen kasvattaminen 2020-luvulla on sekä haasteellista että todella palkitsevaa. Sandra on joka päivä kiitollinen siitä, että on saanut mahdollisuuden olla äiti.

Kun Sandra nyt myöhemmin elämässä miettii omia nuoruuden terveysongelmiaan hän ymmärtää, että ne johtuivat todennäköisesti suurelta osin kahdesta tekijästä – dysbioosista ja verensokerin epätasapainosta. Kaksi aluetta, jotka kiinnostavat Sandraa ja jotka hän huomioi aina kaikilla asiakkailla. Kaksi aluetta, jotka ovat niin uskomattoman tärkeitä, mutta joihin harvoin kiinnitetään riittävästi huomiota.

Ensimmäisessä tapaamisessasi Sandra kanssa käytte yhdessä läpi terveystilasi ja yksilölliset tavoitteesi. Sandra tarjoaa tukea, menetelmiä, inspiraatiota ja tietoa, joita tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseen. Hän pyrkii aina löytämään ongelmien juuret, eikä vain lievittämään oireita. Sandra on hyvä kuuntelija enkä tuomitse ketään, mikään ongelma ei ole liian pieni tai liian kiusallinen.

Haluamme, että kehomme kestää koko elämän, joten siitä kannattaa huolehtia!

Sandra kuuli seuraavan lauseen opintojensa aikana:

”Ravintotieteessä on kaksi yleistä väärinkäsitystä:

1. Ravitsemuksen avulla voi korjata kaiken

2. Ravitsemuksen avulla ei voi korjata mitään”

Jos haluat tietää enemmän tai jos mietit, voiko ravintoterapia auttaa sinua, Sandra tarjoaa ilmaisen 15 minuutin konsultoinnin puhelimitse.

Sandra on tällä hetkellä äitiyslomalla. Seuraa somesivujamme saadaksesi päivityksiä hänen paluustaan!