v a r a a   a i k a a

Irena Nylund

Terapiakulma Irena Nylund

Jooga, akupunktio, fysioterapia – kiitollisuus, vapaus, rakkaus ✨

Irena on asunut Suomessa melkein koko ikänsä. Hänen toinen kotimaansa on Puola, josta hänen isänsä on kotoisin. Irena opiskeli tietyn ajan Puolassa ja hän tuntee usein sydämessään kaipuun Zakopanen vuoriin ja opiskelukaupunkiinsa Krakovaan, jossa myös hänen isänsä on opiskellut. Irena tuli takaisin Suomeen jatkaakseen fysioterapian opiskeluja, ja koska oli silloin löytänyt tulevan miehensä, jonka kanssa hän sai kolme ihanaa lasta. Mies on nykyään Irenan entinen puoliso, mutta heidän ystävyytensä jatkuu.

Irena huomasi 10 vuoden jälkeen, että hän tarvitsee uusia työkaluja auttaakseen asiakkaita parhaiten; hän tunsi olevansa riittämätön ja rajoitettu ainoastaan fysioterapian tiedoilla ja taidoillaan. Irena löysi energioiden maailman Tai Chin, Asahin, joogan ja akupunktion kautta. Nyt hän työskentelen kaikkia näitä taitojaan käyttäen. Meditaatio on myös usein läsnä Irenan elämässä. Se tukee hänen intuitiotaan parantavassa työssä, ja hän näkee paljon kuvia ja ajatuksia meditaation aikana ja musiikkia kuunnellessaan, jotka vuorossaan tukevat häntä muiden auttamisessa.

Tällä hetkellä Irena opiskelee länsimaista astrologiaa saadakseen uusia työkaluja ihmisten auttamiseen. Tulkitsemalla tähtitaivaan sanomia hän haluaa auttaa asiakkaitaan ymmärtämään itseään ja löytämään tiensä oman sydämensä pohjaan asti. Irenan toinen uusi kiinnostus, jota hän tulevaisuudessa haluaa käyttää työssään ja jonkin verran jo käyttääkin, on syvärentoutus (hypnoosi) akupunktion yhteydessä. Irena uskoo tämän vahvistavan akupunktiohoidon tehoa. Tähän rentoutushoitoon voit kuitenkin tulla erikseenkin. Irena on hyvin kiitollinen, että on juuri nyt elämässään saanut mahdollisuuden opiskella näitä hoitomuotoja, ja näkee, miten nämä tulevaisuudessa voivat olla hyödyllisiä työkaluja asiakkaiden auttamisessa.

Irenan vinkki sinulle: jos hyväksyt, että elämäsi perustana on ylimaallinen ja kaunis luonnos, ja että kaikki tapahtuu juuri niin kuin on tarkoitus, et enää samalla tavalla juutu kiinni tilanteisiin ja hetkiin, jolloin asiat eivät etene juuri suunnitelmiesi ja toivomustesi mukaan. Kaikella tapahtuneella on aina syynsä, jonka tarkoitus on viedä sinut eteenpäin elämässä. Siksi tapahtuu asioita, jotka hetkessä tuntuvat raskailta, kunnes pikkuhiljaa huomaat, että kaikki tapahtuukin sinun vuoksesi. Kaikki tapahtuu, jotta kehittyisit ja ymmärtäisit asioita laajemmin ja yhä syvemmällä tasoilla. Huomaat, että kaikki kokemuksesi tekevätkin elämästäsi vielä kauniimman.

Elämme jatkuvasti ja nopeasti muuttuvassa maailmassa. Ole avoin, anna itsellesi ja lähimmillesi mahdollisuus katsoa maailmaa uusin silmin. Elä kuin lapsi, ole utelias. Elä yhdessä luonnon kanssa, osana sitä. Kuuntele sen antamia viestejä ja kävele paljain jaloin aina kun voit. Seuraa lemmikkisi elämää; eläimet opettavat meille yhteydestä luontoon. Milou, Irenan koira, on opettanut häntä todella paljon ja muuttanut elämää, aivan kuten hänen lapsensa tullessaan. Vältä vanhoihin kuvioihin juuttumista, luota tulevaisuuteen ja päästä ote peloistasi. Silloin elämäsi ja terveytesi voivat muuttua parempaan.

Irena haluaa auttaa sinua juuri tässä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos käynti hänen luonaan tuntuu oikealta.