v a r a a   a i k a a

Jessica Bergman

Terapiakulma Jessica Bergman

Kosmetologin palvelut ja hieronta – sisäinen kauneus ja itsensä hyväksyminen ✨

Jessica perustin oman firmansa 19-vuotiaana vastavalmistuneena kosmetologina, ottaen työelämänsä ensimmäiset askeleet. Hän työskentelin Paraisten Parvitassa ensimmäiset pari vuotta, jossa hän oppi paljon yrittäjyydestä ja tutustui ekologiseen elämäntapaan. Kun Parvita oli lopettamassa toimintansa, Jessica tutustuin Irenaan, jonka kanssa hän perusti Terapiakulman. Jessica oli juuri valmistunut myös hierojaksi, ja yhdessä Irenan kanssa he saivat siten kokoon laajan toiminnan Terapiakulmaan joulukuussa 2011. Vuosien aikana Jessica on myös käynyt aromaterapiakurssin ja löytänyt oman tiensä ekologisen ihonhoidon maailmassa. Juuri nyt Jessican toiminta perustuu mm. Frantsilan, Flown ja Ekopharman tuotteisiin.

Luonto on aina ollut suuri voimaa tuova kiinnostuksenkohde Jessicalle. Ekologisen ajattelumaailman kesken itsensä kehittäminen on aina kiinnostanut häntä. Hän voi hyvin metsässä, kun saa kokea luonnon tuoksuja, ja viihtyy kädet kasvimaassa.

Musiikki ja taide ovat myös suuri osa Jessican elämää. Hän aloitti viulun soiton 12-vuotiaana Bergmans Spelmanslagin kanssa kotikylässään Lillmälössä. Jessica viihtyy myös usein maalaamisen ja käsitöiden parissa.

Jessica lähtee äitiyslomalle jouluna 2023. Hän palaa syksyllä 2024 – seuraa somesivujemme päivityksiä!