B o k a   t i d

Yoga

Yogainstruktören Irena Nylund erbjuder yoga på Terapihörnet.

Sommaryoga (start 4.6)

Asahiyoga
Tid: Tisdagsmorgnar kl. 8:30-9:00
Plats: Gästhamnen i Pargas (vid regn är vi på Terapihörnet)
Yoga
Tid: Tisdagsmorgnar kl. 9:00
Plats: Gästhamnen i Pargas (vid regn är vi på Terapihörnet)

Kvällsyoga torsdagar kl. 18-19:30 med Irena Nylund 

OBS! På paus över sommaren.

Timmen består av klassisk yoga. Vi utför asanas med stärkande, töjande och avslappnande effekt. Yogan anpassas efter ditt behov. Vi använder block för att optimera rätt ställning för dig. I yogan ingår också meditationsövningar.

15 € / gång eller 10 ggr kort 135 €
(+ Smartum, ePassi, Edenred och MobilePay)

Anmälningar till Irena: 040 502 9530

Här nedan bjuder Irena på en video med en yogisk solhälsning från Pargas – ta på dig bekväma kläder och följ Irena genom rörelserna för att balansera din energi och stärka kroppen!

Asahi tisdagar kl. 17:30-18:30 

OBS! På paus över sommaren.

Halva timmen består av enkla övningar som bidrar till avslappning och ett bättre energiflöde i kroppen. Asahin har koppling till tai chi och qigong-övningar. Som nyhet kommer vi att göra övningar från medicinsk kung fu. Din balans får träning. Yogadelen består av enklare asanas vilka vi utför på matta sittande och stående samt en kort avslappning som avslutning på timmen.

10 € / gång
(+ Smartum, ePassi, Edenred och MobilePay)

Anmälningar till Irena:  040 502 9530

Det är också möjligt att boka privatlektioner eller grupper.

Yogaläraren Jenny Präktig erbjuder också vid behov privattimmar och kan organisera evenemang. Förfrågningar till Jenny: jenny@terapihornet.fi eller på numret 040 7769558.

Här nedan bjuder Irena på en video med Asahi-inspirerade övningar, samt en kort Kung Fu Medical-practice. Ta på dig bekväma kläder och följ Irena genom dessa balanserande och avslappnande rörelser!