B o k a   t i d

Akupunktur

Irena erbjuder klassisk kinesisk akupunktur. Din kropp kanske inte klarar av att hela sig själv för att du inte sover tillräckligt, på grund av stress eller andra yttre och inre faktorer. Akupunkturen stimulerar din kropp till att hela sig själv. Den påverkar dina hormoner och blodcirkulationen och stärker dig så du sover bättre, och då kan dina inre organ under natten få bort slaggämnen från bland annat dina muskler så att du inte insjuknar lika lätt. Akupunkturen stärker din motståndskraft vilket håller dig borta från antibiotika som lätt kan bli ett ekorrhjul.

Det kan vara svårt att förstå hur några nålar kan ha en sådan effekt. Men om man tänker att vår kropp är som ett energiknippe och vi stimulerar en punkt som har kontakt till ett inre organ eller hjärnan och som påverkar dess funktion och hormoner kan man förstå att effekterna kan vara stora.

Hur ger man en behandling?

Först intervjuar Irena dig för att kunna behandla dig som en helhet. Det kan vara att det problemet du kommer med egentligen härstammar från något annat problem du också lider eller har lidit av. Man tar också i beaktande sjukdomar som går i släkten för att kunna behandla dig i förebyggande syfte.

Sedan gör Irena en pulsdiagnos. Det betyder att hon genom att lyssna på din puls från nio olika ställen på höger och vänster hand och får därmed en bild av vilka meridianer som behöver behandlas. Man kan känna stockningar, svagheter, överflöde osv. Likt vatten som löper i rör. Då brukar Irena förklara att hon öppnar de kranar som behöver öppnas med sina akupunkturnålar, för att ge ett jämt flöde i kroppen.

Priser:
Akupunktur 54 €
Första besöket 58 €