B o k a   t i d

Jessica Bergman

Terapihörnet Jessica Bergman

Kosmetologtjänster och massage – inre skönhet och accepterande ✨

Som 19-årig nyutexaminerad diplomkosmetolog grundade Jessica sitt företag och kom in i arbetslivet. Hon jobbade på Parvita i Pargas de första två åren; där kom hon in i företagandet och fördes in i en miljö med ekologiskt tänkande. När Parvita sedan avslutade sin verksamhet korsades Irenas och Jessicas väg och de grundade Terapihörnet. Med en bred helhet av behandlingar, och nu även Jessicas nya massörutbildnig i fickan, fick de igång en fin verksamhet på Terapihörnet i december 2011. Under årens lopp har Jessica gått kurs inom aromaterapi och testat sig fram inom ekologisk hudvård. Just nu fokuserar hon sin verksamhet kring inhemska naturprodukter från bl.a. Frantsila, Flow och Ekopharma.

Naturen har alltid varit en drivkraft och ett stort intresseområde för Jessica. Att utveckla sig själv inom ekologiskt tänkande är ett starkt intresse. Det som får henne att må bra är att gå ut i skogen och dofta på naturen, eller att påta i jorden.

Musik och konst är en annan stor del i hennes liv. Hon började spela fiol som 12-åring med Bergmans Spelmanslag i hembyn Lillmälö. Målning och handarbete är också ständigt återkommande sysselsättningar.