B o k a   t i d

Irena Nylund

Terapihörnet Irena Nylund

Yoga, akupunktur, fysioterapi – tacksamhet, frihet, kärlek ✨

Irena har bott i Finland nästan hela sitt liv. Hennes andra hemland är Polen, hennes pappas ursprungsland. Hon har studerat en tid där och har ofta en längtan tillbaka till bergen vid Zakopane och till sin studiestad Krakow, som faktiskt också var hennes pappas studiestad. Irena kom dock tillbaka till Finland för att fortsätta sina fysioterapistudier och p.g.a. att hon då hade hittat sin blivande man som hon hade lyckan att få tre fina barn med. Han är nu hennes exman men deras kamratskap fortsätter.

Irena märkte efter 10 år att hon behöver andra redskap för att hjälpa sina kunder; hon kände sig otillräcklig och begränsad med sina fysioterapiredskap. Hon kom i kontakt med energiernas värld via Tai Chi, Asahi, yoga och akupunktur. Hon arbetar nu mycket med alla dessa kunskaper sammankopplat. Meditation är också något som Irena använder sig av mycket. Det hjälper henne och hennes intuition i det helande arbetet, och hon får symboler och verktyg under meditationen och från musiken som hjälper henne att hjälpa kunderna på bästa sätt.

Irena studerar nu västerländsk astrologi för att få ett nytt redskap att hjälpa människor på livets väg. Hon vill hjälpa sina kunder att förstå sig själva och hitta hem till sitt sanna jag genom att tolka det som står skrivet i stjärnorna. Irenas andra grej, som hon i framtiden vill tillämpa och redan nu börjat använda, är djupavslappning (hypnos) tillsammans med akupunktur för att förstärka effekten av behandlingen. Denna behandling kan man dock också komma på skilt. Irena är mycket tacksam för att hon har fått chansen att studera dessa två saker just nu i sitt liv, och ser i framtiden att de kan bli fina redskap för att hjälpa sina kunder på bästa sätt för att hitta vägen in i sitt eget hjärta.

Irenas råd till dig: om du accepterar att det alltid finns en ”divine design” för allt som sker i ditt liv så kommer du också att sluta haka upp dig då det känns som om något går emot din plan och önskan. Det finns alltid en orsak som skall föra dig vidare framåt och därför händer det saker som kan kännas jobbiga i stunden, men efter en tid kommer du att förstå att det fanns där för att du skulle utvecklas och förstå saker på ett djupare plan och att det egentligen gjorde ditt liv ännu vackrare.

Vi lever i en värld med hastiga förändringar. Var öppen, ge dig själv och dina närmaste en chans att se på världen med nya ögon. Lev som ett barn, var nyfiken. Lev tillsammans med naturen. Lyssna på budskapen den ger dig och gå barfota där du kan. Studera ditt husdjur; den lär dig att möta naturen. Milou, Irenas hund, har lärt henne massor och har förändrat hennes liv så som hennes barn också gjorde när de kom. Undvik att fastna i gamla mönster, lita på framtiden och släpp dina rädslor, då kommer ditt liv och din hälsa att förändras.

Irena finns till för att hjälpa dig med detta. Tvivla ej på att ta kontakt om det känns rätt.