B o k a   t i d

Samtalsterapi

Psykolog Oscar Damén erbjuder samtalsterapi på onsdagar på Terapihörnet. Samtalsterapin är baserad i Acceptance & Commitment Therapy (ACT). *Observera slutet på sidan!

En psykolog arbetar både med tankar, känslor och beteende för att öka din förmåga att agera flexibelt och därmed öka ditt välmående. Jämfört med andra terapiformer är förhållandet mellan dig och terapeuten mer aktiv i ACT. Genom olika övningar och metaforer minskar vi kontrollen som dina tankar och känslor har över ditt liv, så du kan göra mer meningsfulla beslut.

Terapin kan skräddarsys enligt din situation och dina önskemål. Vi kan t.ex. arbeta runt att hitta en avslutning på en tidigare erfarenhet, hantera en svår pågående situation eller att uppnå ett mål. Behandlingen och lösningarna utgår alltid från ditt perspektiv.

Vi kan få mycket gjort redan under några träffar (ca. 3-6 ggr, beroende på din situation), då du kan få verktyg och stöd för att själv ändra på din situation. Vid behov kan terapin även justeras för att erbjuda stöd och en trygg miljö för dig att gå igenom en mer utmanande process. Antalet gånger vi träffas och hur ofta vi gör det varierar alltså.

Oscar vill göra det första steget så enkelt som möjligt genom att erbjuda den första träffen kostnadsfritt. Han ser fram emot att träffa dig.

Priser:
Frivilligt högre pris: 85 € + / 60 min
Normalpris: 72 € / 60 min
Specialgrupper*: ⋜ 54 € / 60 min

*Specialgrupper
Oscars mål är att kunna erbjuda hjälp till alla som behöver det. Studeranden, seniorer och låginkomsttagare får därför samtalsterapi till billigare pris. Kontakta honom för mera information.

OBS!

Vår psykolog Oscar tar en paus på obestämd tid från Terapihörnet. I framtiden håller han mottagning i Åbo och online, samt fokuserar på att hålla föreläsningar om väsentliga psykologiska tekniker. Ni hittar fortfarande hans kontaktuppgifter här på Terapihörnets hemsida – ta gärna kontakt med honom om ni har frågor eller vill boka tid!