B o k a   t i d

Oscar Damén

Terapihörnet Oscar Damen

Psykolog – hälsosamma perspektiv för att balansera livet ✨

Terapihörnets psykolog heter Oscar Damén. Som psykolog arbetar han både med beteende, tankar och känslor för att öka det psykologiska välmåendet hos sina klienter. Utöver arbetet gillar han att träna både kropp och sinne för att hitta en inre balans med världen omkring sig. Det handlar främst om att vara i naturen, träna Tai Chi och yoga och att lära sig nya saker som kan hjäpa både honom själv och hans klienter.

Nyfikenhet är en av Oscars stora drivkrafter i livet. Som ung ville han förstå och hjälpa världen omkring sig och insåg att han först måste förstå individen som upplever världen. Han valde därför att studera psykologi på Åbo Akademi. Han har även fördjupat sig i andra traditioner, som taoism och yoga, för att få vidare perspektiv på det mänskliga sinnet.

OBS!

Vår psykolog Oscar tar en paus på obestämd tid från Terapihörnet. I framtiden håller han mottagning i Åbo och online, samt fokuserar på att hålla föreläsningar om väsentliga psykologiska tekniker. Ni hittar fortfarande hans kontaktuppgifter här på Terapihörnets hemsida – ta gärna kontakt med honom om ni har frågor eller vill boka tid!