v a r a a   a i k a a

Stressinhallinta

Patricia antaa stressinhallintahoitoja Terapiakulmassa. Synnymme kaikki hyvinvoivina, mutta ajan myötä tapahtuu asioita, jonka ansiosta hyvinvointi joutuu varjoon. Ongelmiin voi kuulua esim. ahdistus, stressi, pelko tai traumat. Näistä ei välttämättä ole niin vaikea päästä eroon, kun voisi uskoa. OptimumMind®-ajattelutapa perustuu siihen, että ymmärrät mikä ajatus on ja mikä tunne on, ja miten ne liittyvät toisiinsa. Kun tämän ymmärrät voit helpommin käsitellä ja hyväksyä erilaiset tunteet. Näin ne eivät pääse kerääntymään tai aiheuttamaan haittaa. Patricia ei anna neuvoja, miten sinun pitäisi tiettyjä tilanteita käsitellä, vaan antaa työkaluja, joita voit käyttää koko elämäsi aikana eri tilanteissa.

Ensimmäiseen käyntiin kuuluu lähinnä teoriaa ja seuraavalla käynnillä taas käytännön harjoituksia. Ehditte kuitenkin jo ensimmäisen käynnin aikana poistaa yhden tai kahden elämääsi häiritsevän pelon/tunteen.

Käyntien määrä riippuu siitä, minkälaisia ongelmia sinulla on. Esim. fobian poistamiseen riittää yleensä yksi käynti, mutta pitkäkestoinen stressitila voi vaatia useamman hoitokerran.

Patricia tarjoaa asiakkailleen tyytyväisyystakuun! Jos ensimmäisen käynnin jälkeen et tunne helpotusta, saat kyseisen käynnin ilmaiseksi!

Jos haluat lisätietoja OpimumMind®sta ota yhteyttä; Patricia vastaa mielellään kysymyksiisi!

Hinnat:

Ensimmäinen käynti 90 min 80 €
Seurantakäynti 60 min 55 €