v a r a a   a i k a a

Keskusteluterapia

Psykologi Oscar Damén tarjoaa keskusteluterapiaa keskiviikkoisin Terapiakulmassa. Terapia perustuu hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (Acceptance & Commitment Therapy tai ACT). *Huomioi sivun loppu!

Psykologi työskentelee ajatusten, tunteiden ja käytöstapojen kanssa parantaakseen kykyäsi toimia joustavasti ja siten edistää hyvinvointiasi. ACT on muihin hoitomuotoihin verrattuna aktiivisempi. Eri harjoitusten ja metaforien avulla vähennämme ajatuksesi ja tunteidesi kontrollia ja vaikutusta elämääsi, jotta voit tehdä merkityksellisempiä valintoja. 

Hoito räätälöidään oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan. Voimme esimerkiksi saattaa loppuun vanhan kokemuksen, käsitellä vaikeaa tilannetta, jossa olet nyt tai työstää seikkoja, jotka johtavat jonkin tavoitteen saavuttamiseen. 

Hoito ja ratkaisut perustuvat aina sinun näkökulmaasi. Voimme tehdä paljon jo muutaman tapaamisen aikana (noin 3-6 kertaa tilanteestasi riippuen), jolloin saat työkaluja ja tukea oman tilanteesi muuttamiseen. Tarvittaessa hoito voidaan myös muotoilla tarjoamaan tukevan ja turvallisen ympäristön, jonka avulla voit kohdata haastavammankin prosessin. Tapaamisten määrä ja tiheys vaihtelee. 

Ensimmäiseen tapaamiseen tulisi olla mahdollisimman helppo tulla, jonka vuoksi Oscar tarjoaa ensimmäisen tapaamisen Terapiakulmassa maksuttomana. 

Sitä seuraavien kertojen hinnat:
Vapaaehtoinen korkeampi hinta: 85 € + / 60 min
Normaalihinta: 72 € / 60 min
Erikoisryhmät: ⋜54 € / 60 min

*Erikoisryhmät
Oscarin tavoite on tarjota apua kaikille sitä tarvitseville. Tämä tarkoittaa, että opiskelijat, seniorit ja vähävaraiset voivat maksaa keskusteluterapiasta matalamman hinnan. Ota Oscariin yhteyttä saadaksesi lisää tietoa.

HUOM!

Psykologimme Oscar ottaa määrittelemättömän pituisen tauon Terapiakulman vastaanotoltaan. Tulevaisuudessa hän pitää vastaanottoa Turussa ja online, sekä keskittyy pitämään luentoja liittyen erilaisiin psykologisiin menetelmiin. Löydätte edelleen Oscarin yhteystiedot nettisivuiltamme – ota mielellään yhteyttä häneen, mikäli mietit jotain tai haluat varata ajan!