v a r a a   a i k a a

OptimumMetoden®

Patricia tarjoaa Terapiakulmassa OptimumMetoden®-menetelmään perustuvia hoitoja. Optimumharjoittelu perustuu täysin erilaiseen kehon ja liikuntakyvyn näkemykseen verrattuna perinteisiin hoitoihin. Epäluonnollinen ryhti kuormittaa kehoa haitalliseen tapaan, joka vuorossaan voi johtaa kipuihin, nivelten kulumiseen, lihassärkyyn, ja voi vaikuttaa jopa hengitykseen. Pyrimme siihen, että saat luonnollisen ryhtisi takaisin ja pääset siten kivuista eroon.

Ensimmäisen käynnin yhteydessä saat täyttää esitietolomakkeen liittyen sinun omiin oireisiin, kipuihin ja yleisterveyteen. Tähän menee noin 15 minuuttia, joten kannattaa tulla paikalle hieman etukäteen. Patricia tutkii huolellisesti liikuntakykysi ja kartoittaa mahdolliset rajoitukset eri harjoitusten avulla, ja saa siten tietää mitkä kehon osat ovat epätasapainossa. Tämän perusteella hän pystyy antamaan sinulle täsmäliikkeitä, joiden avulla parannat ne kohdat, josta ongelmat löytyivät. Patricia käyttää tarpeen mukaan myös erilaisia toimenpiteitä ja hoitomenetelmiä. Saat myös henkilökohtaisen ohjelman kotitehtäväksi. Seuraavalla kerralla jatkatte eri harjoitteluilla ja hoitomenetelmillä. Tämä toistuu siihen saakka, kunnes olet saavuttanut luonnollisen ryhdin.

Patricia tarjoaa asiakkailleen tyytyväisyystakuun! Optimumharjoittelun avulla huomaat eron jo ensimmäisen käynnin aikana. Jos kuitenkin olisi niin, että näin ei käynyt, saat käyntisi ilmaiseksi!

Käyntien määrä riippuu siitä, minkälaisia ongelmia sinulla on ja miten ahkerasti teet harjoituksia kotona. Voit varata käynnin kerrallaan tai valita starttipaketin. Starttipaketti sisältää 3 käyntiä, joka on sekä suositeltavaa että loppupäässä myös edullisempi vaihtoehto. Voit jatkossa varata myös pelkästään posturaalisen harjoittelukäynnin (sopii, kun kehosi on jo tasapainossa ja haluat vain vahvistaa syviä lihaksia).

Lisätietoja saat sivulta www.optimum-metoden.se. Sivu on ruotsiksi.

Hinnat:

Optimumharjoittelu 90 min 80 €
Starttipaketti 3×90 min 215 €
Posturaalinen harjoittelu 60 min 55 €